Povestea Madalinei si a lui Mario

La varsta de 30 de ani am nascut- o pe Madalina Andreea, un copil dorit, dupa doua sarcini pierdute (la 3 si respective 6 luni). Din pacate copilul s-a nascut cu albinism congenital, retard psihomotor, rahitism conventional, anemie hipocroma, nistagmus. Cand Mada avea 4 ani, tatal ei a spus ca vrea sa-si traiasca viata si mi-a dat semnatura sa duc copilul la camin. Ulterior a fost diagnosticata cu astm bronsic persistent forma medie severa. In prezent, Mada are si o scolioza cu rotatii de vertebre si de bazin si cifoza. Facem recuperare, insa ii este afectata si respiratia, pentru ca pe langa astm nu se face aerisirea completa a plamanilor. Din cauza problemelor de vedere, pentru ca Mada nu fixeaza un obiect au aparut si aceste probleme.

Peste 10 ani, s-a nascut cel de-al doilea copil, dintr-o alta casatorie si dupa foarte multe analize si amiocenteza. Pe 25 mai 2008 s-a nascut Mario Alexandru. La nastere a fost diagnosticat cu hipospadias penoscrotal si fistula preputiala. Mi s-a spus ca e ceva minor si se rezolva prin uroplastie. Insa, lucrurile s-au complicat si la cea de-a doua operatie s-a rupt brandul glandular si s-a ingropat penisul. La Grigore Alexandrescu am facut patru interventii cu stenoze si fistule uretrare. Stateam cu sonda urinara cu lunile in urgenta, mergeam si de 2 ori pe zi la spital. Urmatoarele 2 operatii, adica cea de-a cincea si a sasea operatie, le-am facut la Budimex. Aici lucrurile au decurs mai bine, doctorii au pus mult suflet si au luptat foarte mult sa repare ceea ce altii au distrus. Acum nu mai depindem de sonde, dar face infectii urinare si nu se poate controla. Merge la scoala, clasa pregatitoare, insa doamna invatatoare cunoaste problema lui si ii da voie la baie atunci cand are nevoie, in felul acesta incercam sa ne obisnuim fara pampers. Pe 27 aprilie, avem programata cea de-a saptea operatie, insa doctorul a spus sa-l lasam pana in toamna, sa se recupereze celulele.

Va rugam sa fiti alaturi de noi la cea de-a saptea operatie si  sa ne ajutati sa trecem cu bine peste urgenta ce se impune.

Numar cont: RO37BRDE441SV75302914410. . Pentru a fi alaturi de familie si in cazul in care doriti sa luati legatura direct cu parintii va punem la dispozitie numarul de telefon: Decu Carmen-mama 0762131255.