Sponsorizeaza un copil!

Am realizat, în urma impactului pe care publicarea Povestii lui Nane l-a avut asupra cititorilor nostri, ca povestea fiecarui parinte si a fiecarui copil cu necesitati speciale este unica desi trezeste aceeasi emotie profunda în sufletul cititorului, determinându-l spontan, sa fie mai constient si poate mai recunoscator fata de darurile pe care propria viata i le face în fiecare zi.

Am observat ca sub impulsul acestei bucurii Omul devine mai bun, mai tolerant, mai generos. Iar din aceasta bunatate se naste chemarea de a darui, de a alina durerea sau de a ajuta. Va multumim tuturor celor care ne-ati trimis încurajari, aprecieri, ati oferit ajutor sau exprimat încrederea si speranta ca vom reusi sa realizam acest proiect împreuna. Ne-am propus sa mergem un pas mai departe si sa va prezentam începând de astazi pe micutii beneficiari ai programelor noastre, pe cei care ne inspira si ne ajuta sa mergem mai departe chiar si atunci când lucrurile par imposibil de rezolvat.

Avem convingerea ca oricât de dificil ar fi în acest moment, pentru fiecare copil exista o sansa care poate nu a ajuns înca la el. Aceasta sansa puteti fi dumneavoastra. Sponsorizati un copil! Când îl veti întâlni si va va privi în ochi, rasplata dumneavoastra va fi infinita.