Implementarea acestui proiect a aparut ca o dubla necesitate si anume constientizarea si sensibilizarea comunitatii cu privire la dificultatile copiilor cu nevoi speciale cat si  pentru recreerea, socializarea si integrarea copiilor in diverse activitati;

In sprijinul acestora, Fundatia Nane a organizat un atelier de martisoare in care copiii impreuna cu partinti, voluntati, colaboratori au realizat martisoare pentru Primavara 2012.

Atelierul de Martisoare” a fost un eveniment ce s-a adresat  copiilor cu sau fara dizabilitati cat si parintilor si voluntarilor care au dorit sa sprijine aceasta actiune; in desfasurarea acestui eveniment au fost antrenati participantii in realizarea de martisoare cu ocazia venirii primaverii 2012.

Evenimentul a fost impartit in mai multe activitati, partea de conceptie si creatie in s-au mestesugit diferite martisoare impreuna cu invitatii – copii, parinti, voluntari si partea de comercializare, in care s-au materializa rezultatele muncii echipei de productie.

Resursele financiare obtinute in urma acestui eveniment au fost directionate catre tratamentul si terapiile lui Andrei.

Au fost implicati in realizarea acestui eveniment 20 copii si 30 voluntari in confectionarea de martisoare, dintre care 10 persoane afectate de cancer;

S-a extins numarul voluntarilor si simpatizantilor implicate in proiect. Solidarizarea comunitatii cu privire la dificultatile copiilor cu dizabilitati. Crearea mediului pentru  integrarea si sprijinul copiilor cu nevoi spaciale.